Om os

 Vores familie består af Kim, Helle og 3 udeboende sønner Sander, Ketil og Laus.

Derudover har vi 3 dejlige plejebørn boende i alderen 6, 14 & 20 år.

Kim er maskinarbejder og Helle er pædagog.

   

Foruden børnene har vi i øjeblikket 2 tæver Feluka og Aura . Vi har valgt denne dejlige race pga. det blide og rolige sind, dens store tilknytning til sin familie, evnen til at tilpasse sig sin families dagligdag og ikke mindst dens selvstændige og lidt reserverede væsen. Vi har tidligere haft blandings hunde, men efter at have fået en eurasier, tror vi godt vi kan sige: ” En gang eurasier, altid eurasier”.De betyder rigtig meget for os.

Feluka er fra kennel Asklund. Født  i august 2014.

Feluka er en smuk sort tæve med aftegninger. Hun er en dejlig, glad, rolig og mild pige, tillidsfuld overfor fremmede og med tiden blevet mere reserveret. Hun er meget tæt knyttet til os. Feluka vil gerne lege og løbe efter ting der kastes i kortere tid ad gangen. Hun er meget lærenem, og elsker når vi skal af sted på vore gå/løbe ture ud i naturen. Feluka nyder andre hundes selvskab, og trækkers sig roligt tilbage uden at være aggressiv, hvis det bliver for meget for hende.

Aura er Feluka` datter fra første kuld. Født i februar 2017

Aura er en smuk tæve i rødlige nuancer med kønne markerede øjne. Hun er kraftig  bygget og med stor pels pragt. Aura er mild som mor. Hun er altid glad og imødekommende. Hun nyder når børnene tumler med hende. Hun er en pige med et skønt temperament, og meget lidt reserveret. Hun elsker at lege, løbe efter ting der kastes og gerne i længere tid. Hun lærer hurtigt ved træning og er rigtig god sammen med andre hunde.

Vi kan have hundene med overalt, da de har en forrygende evne til at gøre sig usynlige. Ved familiebesøg og på fx camping, lægger de sig pænt og har ikke brug for opmærksomhed, som mange andre hunderacer. De har begge en god fornemmelse for, hvornår de ikke skal være “på”

Vi elsker simpelthen vore hunde overalt.

Derfor  har vi den store interesse i at avle smukke sunde Eurasier.

Vi gennemførte  begge Kennel Klubbens opdrætter uddannelse i 2015 og har via den Internationale organisation FCI fået godkendt det ansøgte Kennel navn Dukavika.

Vi startede Kennel med stueopdræt op i starten af 2016. Stueopdræt vil sige, at hvalpene vokser op inde i huset hos os som en del af familien. De har adgang til en gårdhave, græs område og en overdækket terrasse.

Vi vil avle på sunde Eurasiere med et godt temperament og som har gennemgået de nødvendige sundhedstests efter anvisninger og regler for avl af Eurasier ved DKK.